Linker

Linker


Falundafa.org (Valgfritt språk)

Falun Dafas offisielle side. Her finnes introduksjon til metoden, øvelsesvideo, samt kostnadsfrie og nedlastbare forelesninger, bøker og øvelsesmusikk.


Faluninfo (norsk)

Norsk side som redegjør om forfølgelsen av Falun Gong i Kina. Hvordan det startet, og hvordan forholdene er i dag. Man får også innblikk i den brutale organhøstingen fra uvillige Falun Gong-utøvere.


Clearharmony (norsk)

Gir førstehånds informasjon om forfølgelsen av Falun Gong-utøvere i og utenfor Kina, informerer om aktiviteter utøvere i Europa og over hele verden gjør for å stoppe den brutale forfølgelsen, samt viser støtten til Falun Gong fra hele verden. I tillegg publiseres av og til artikler om utøveres tanker, forståelse og erfaringer.


Fa Yuan Books (engelsk)

Tianti Books Inc er en non-profit organisasjon hvor du kan bestille Zhuan Falun (hovedboken) og andre originale bøker og DVD/CD om Falun Dafa av Li Hongzhi, samt offisielle oversettelser.


Falun Dafa Information Center (engelsk)

Nyheter og dyptgående rapporter som gir perspektiv på forfølgelsen i Kina. Bra informasjon for alle som vil forstå metodens historie og hvordan situasjonen utvikler seg i Kina. Base i New York.